Moje Kutiliště
Katalog produktů Skrýt popis

G21 Sous vide Trofeo 1200 W

  • Kód: 85207
  • Záruka: 24 měsíců
  • Značka: G21 Autorizovaný prodejce
    Kupujete originální zboží s výrobcem potvrzenou specifikací, garantovanou zárukou a možností využít autorizovaného servisu pro uplatnění reklamace.

Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc, kdy jste mimo domov.

Podrobné info
Naše cena za ks
Ušetříte 119 Kč 2 723 Kč
Běžná cena za ks
2 842 Kč
ne Osobní odběr:
ano Doručení k vám: 50 ks
Přehled skladů Sklady
Stát Množství na skladě Skladem
Česká republika 50 ks
Skladem > 10 ks Expedujeme v úterý 24. 9.
Pro zobrazení cen bez DPH se přihlašte.
Popis:

Ponorný pomalý vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Trofeo na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili posuvným upevňovacím klipsem.

Hlavní přednosti

  • Elegantní tělo s vnitřní varnou spirálou a dotykovým displejem
  • Posuvný upevňovací klips pro bezpečné zavěšení v nádobě
  • Sous-vide vaření = minimální změny v upravované potravině
  • Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
  • Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
  • Nižší degradace nutričních látek
  • Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
  • Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní

Domů i pro restauraci

Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?

Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.

Co je sous-vide vaření

Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.

Specifikace

  • Značka: G21
  • Model: Trofeo
  • Napájení: 220–240 V/50–60 Hz
  • Příkon: 1 200 W
  • Teplotní rozpětí: 5–95 °C
  • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
  • Maximální objem nádoby: 30 l
  • Rozměry produktu (š x v x h): 9,5 × 32,5 × 17 cm
  • Váha produktu: 1,5 kg
  • Rozměry balení (š x v x d): 19 × 36 × 12 cm
  • Váha balení: 1,75 kg

Obsah balení

1× ponorný pomalý vařič G21
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Položit otázkuSkrýt
G21 Sous vide  Trofeo 1200 W
G21 Sous vide Trofeo 1200 W Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W můžete využít jak…

Hledáte příslušenství k produktům ve vašem košíku?

Je vám k dispozici v této nabídce.

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost BUILDEX GROUP s.r.o., IČO 5362431 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Podrobné nastavení

Maximálně pohodlné prohlížení na míru. To díky sušenkám dokážeme zařídit. Košík si bude pamatovat váš nákup, bez odhlášení vám nehrozí otravné zadávání údajů a zobrazovat se vám bude jen relevantní obsah. O co se s námi podělíte je zcela ve Vaší režii, vše bude ale v maximálním bezpečí.

Nezbytná data pro správné fungování stránky, která musí být vždy povolena.

Pomáhají nám pochopit, co by vás mohlo zajímat, na čem naše stránky prohlížíte, co nám na webu nefunguje a podobně.

Umožňují zobrazovat vám vhodný obsah na základě produktů, článků a stránek, které jste u nás navštívili.

Díky nim uvidíte na reklamních místech u nás a na jiných sítích to, co by vás mohlo zajímat a nikoliv nemístné, náhodné kampaně.